Bolehkah Mendapat Komisen Affiliate Seumur Hidup? Ini Formulanya.

Anda percaya atau tidak yang ada individu berjaya meraih RM100,000 dalam masa 30 hari hanya melalui Internet (online). Ya! 100 ribu bukannya 100 ringgit!

Saya tidak percaya tetapi lelaki ini membuktikannya. Jadi saya terpaksa percaya.

Lelaki yang saya maksudkan adalah Tuan Zamri Nanyan.

Beliau bermula sejak tahun 2003 lagi. Ketika orang lain ketika itu masih bertatih menggunakan Internet untuk jadikan medium menambah pendapatan, Tuan Zamri Nanyan telah mendapat hasil lumayan.

Hanya menggunakan Internet, beliau mendapat income demi income yang lumayan.

Ada peluang untuk menjadi seperti Tuan Zamri Nanyan. Tidak ada salahnya untuk saya mencuba dan merebut peluang kerana saya sudah memiliki beberapa kemudahan sedia ada dalam tangan.

Saya ada computer. Ada talian internet. Ada akaun email. Ada akaun facebook. Ada perbankan Internet dan ada blog yang boleh digunakan.

Saya mahu ajak anda juga bersama mencuba. Kerana saya percaya anda juga ada sesuatu dalam tangan yang boleh digunakan.

Peluang ini ada kerana Tuan Zamri Nanyan telah menghimpunkan pengalamannya dalam mencari sumber pendapatan melalui Internet di dalam F.I.S.H – Formula Income Seumur Hidup! FISH ini sudah tular di dalam laman social terutamanya facebook.

Bagaimana caranya untuk menjana pendapatan melalui Internet seperti yang dibuat oleh Tuan Zamri Nanyan? Ada dua cara.

Pertamanya: Labur sedikit wang dengan memiliki produk FISH. KLIK DI SINI atau klik banner di bawah dan ikuti apa yang disarankan dalam produk FISH.

Keduanya: Jadi affiliate FISH dan promosikan produk ini kepada ramai orang.

Kedua-dua cara ini mampu memberikan pendapatan berpanjangan. Pertamanya, hasilkan produk sendiri dan tawarkan kepada mereka yang memerlukan. Keduanya, promosikan produk orang lain dan terima komisen.

Kenapa perlu daftar FISH dan mempromosikannya?

1# 2 level komisen

Ada 2 jenis dan 2 ‘lapis’ komisen. 2 jenis komisen adalah komisen jualan dan komisen pendaftaran. 2 lapis/level komisen adalah affiliate sendiri dan affiliate bawah kita (sub-affiliate)

Komisen jualan setinggi RM100 dan RM50 daripada sub-affiliate. Sementara RM1 untuk komisen pendaftaran dan RM0.50 daripada sub-affiiate.

Harus diingat, walau kita mendapat separuh daripada komisen sub-affiliate. Sub-affiliate mendapat penuh komisen mereka. Jadi tidak perlu risau jika kita daftar di bawah orang lain. Komisen kita tidak dipotong.

2# Surat jualan meyakinkan

Surat jualan ini ditulis sendiri Tuan Zamri Nanyan yang pernah membuat jualan 6 angka produk di Internet. Apa yang ditulis adalah benar bukan hype semata-mata.

Surat jualan ini mampu membuat jualan dan pendaftaran. Jadi tidak perlulah kita bersusah-susah membuat surat jualan lain. Cukup dengan promosikan LINK yang diberikan.

3# Produk berkualiti

FISH adalah ‘himpunan’ pengalaman Tuan Zamri Nanyan meraih pendapatan pasif melalui Internet.

Jadi apa yang ditawarkan, bukanlan hanya teori. Ia pengalaman sebenar

4# Mudah dipromosikan

Saya tidak kata semudah ABC. Akan tetapi dengan bahan-bahan promosikan yang disediakan, ia akan memudahkan kerja kita untuk mempromosikan FISH.

5# Support group

Ada support group facebook yang boleh kita serta untuk belajar. Apa yang tidak tahu boleh kita tanyakan untuk mencari jawapan dan ada tip-tip dari ahli group lain yang boleh kita aplikasikan sebagai bahan promosi kita sendiri.

6# Jejak trafik

Kita boleh mengetahui jejak trafik melalui akaun FISH yang kita daftar. Dari situ kita boleh tahu bahan dan apa promosi yang menarik trafik tinggi. Boleh kita tumpukan kepadanya.

7# Ramai usahawan promosikannya

Ini bermaksud, produk FISH diyakini. Sebab itu ramai berminat untuk mempromosikannya. Jangan pula kita ketinggalan.

Bila ramai mempromosikan, akan ada banyak cara mereka mempromosikanya. Kita boleh belajar di situ. Bukan meniru, tetapi aplikasikannya dengan cara kita sendiri.

8# Usahaka promosi kita dihargai

Mereka yang berada dalam 10 promoter teratas akan dihargai. Nama dan laman web akan disenaraikan di dalam laman web pengeluar produk. Ini akan lebih meyakinkan orang untuk memiliki atau mendaftar FISH di bawah kita.

9# Hadiah menarik disediakan

Pihak Tuan Zamri Nanyan dan tim FISH menyediakan dalam tempoh tertentu hadiah berupa Perodua Axia, 2 motosikal Yamaha dan banyak lagi untuk mereka yang mencapai tahap tertentu bila mempromosikan FISH.

Belum terlambat untuk merebut hadiah ini. Kalau pun hadiah ini sudah tamat dan terlepas untuk direbut, komisen FISH tidak patut dilepaskan.

Sekali lagi secara ringkasnya, ada 4 komisen FISH;

  1. Komisen jualan sendiri: RM100
  2. Komisen jualan dari sub-: RM50
  3. Komisen daftar sendiri: RM1
  4. Komisen daftar dari sub-: RM0.50

Bila dapat rekrut sub-affiliate, kita akan mendapat komisen berterusan.

Dan harus diingat, tidak perlu takut menjadi sub-affiliate orang lain kerana komisen kita tidak akan dipotong. Affiliate yang di atas tidak mendapat komisen kita. Mereka mendapat komisen dari keuntungan pihak penganjur FISH.

Nikmati 4 jenis komisen ini dan DAFTAR FORMULA INCOME SEUMUR HIDUP atau klik banner di bawah. Anda boleh memiliki produk FISH atau mendaftar melalui borang daftar dalam surat jualan.

 

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge