Jomniaga Ajak Berniaga

JomNiaga mengajak kita menjadi usahawan affiliate. Usahawan yang mempromosikan produk digital milik usahawan lain. Itu maksud sebenarnya.

Pihak JomNiaga menyediakan produk-produk digital, khususnya ebook dan mengajak sesiapa juga yang berminat untuk berdaftar dengannya kemudian mempromosikan produk-produk digital milik usahawan-usahawan Internet tempatan melalui flatform JomNiaga.com.

KLIK DI SINI UNTUK PENDAFTARAN PERCUMA DI JOMNIAGA

Ya! Pendaftaran adalah percuma. Sebenarnya bukan ‘percuma’ itu yang istimewa kerana bila kita mendaftar affiliate dengan mana-mana pihak yang menganjurkan affiliate, selalunya ia memang pendaftaran percuma.

Yang istimewa di JomNiaga ialah dengan 1 pendaftaran, kita dapat mengakses banyak produk digital terbaik milik usahawan-usahawan online yang hebat!

Bayangkan kita ingin mempromosikan 10 produk milik 10 usahawan Internet? Bermakna kita kena keluar masuk 10 kali dalam 10 laman web berbeza. Bukankah menyusahkan?

KLIK BANNER DI SEBELAH ATAS SEKALI UNTUK PENDAFTARAN YANG MUDAH DAN PERCUMA

JomNiaga memiliki banyak produk digital yang boleh dipilih untuk dipromosikan. Promosi kesemuanya jika boleh atau pilih niche-niche tertentu. Komisen pun berbaloi jumlahnya.

Share

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge