Wah!! Kedai Amazon Automatik?

Tidak lama lagi, produk paling hebat untuk tahun 2015 akan dilancarkan..

Dengan produk ini, sesiapa pun boleh membina kedai online sendiri dan mendapat pelanggan dari seluruh dunia, walaupun mereka:

• Tidak pandai membina laman web
• Tidak faham cara mengendali hosting
• Fail Bahasa English dalam SPM
• Tidak pandai mencari pembekal
• Tidak sanggup menguruskan shipping
• Tidak berani melaburkan modal yang besar

Produk ini akan mengegarkan pasaran Malaysia dan membantu ramai rakyat Malaysia untuk menjana pendapatan sampingan dalam USD, tanpa perlu keluar rumah atau berjumpa sesiapa.

Ini bukan MLM, bukan pelaburan saham, atau sebagainya.Ini peluang anda untuk membina bisnes online yang sah & menguntungkan.

Bina Kedai Affiliate Amazon Dalam 5 Minit

Daftar menggunakan pautan diatas untuk mendapat akses VIP dan diskaun lebih dari 90% apabila produk ini dilancarkan minggu depan.

Tempat adalah terhad, jadi pastikan anda daftar sekarang juga!

Bina Kedai Affiliate Amazon Dalam 5 Minit

Share

24 comments

  1. Salam tuan, akaun amazon aku dah lama bukak..tapi tak pernah aktifkan pun. Ni bila Gobala buat nichify ni barulah terasa nak cuba mengaktifkan diri dengan dunia Amazon..try jer dulu 3 bulan..ada rezeki dapatlah akaun life time ngan Nichify

    Go sukses tuan
    Afzai Afandi recently posted..Smart Watch HuaweiMy Profile

    1. Sekarang semuanya serba senang, cumanya ia perlukan kerja promosi yang bukan senang. Perlukan kerja berterusan. Itu yang gagalkan ramai orang

  2. Kedai Amazon ni memang berbaloi. Tapi daripada pengalaman saya, kena cuba dua tiga kali la. Jangan cepat give-up. Paling penting ialah pemilihan niche dan produk yang boleh convert. Lepas tu baru kita usahakan keywords dan site.

    Saya try di blog percuma dulu, kalau sekejap dah boleh dapat dua tiga sale, cepat2 usahakan website cantik2. Kalau tak dapat, move on. biarkan dulu blog tu.

    Kadang-kadang kemudian baru nampak sale. Bila ada sale baru improvekan.

    Cashout untuk amazon USD100. Ambil produk mahal untuk cepat sampai treshold tu.
    Azwan recently posted..MODAL RM 590 SETAHUN UNTUK BINA KEDAI ONLINE.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge