Apa Beza Member Affiliate Dengan Agen Affiliate Biasa Sistem Jualan Pro – SJP 4.0?

Memang ada beza, antara Affiliate Member SJP 4.0 dengan agen Affiliate Biasa SJP 4.0 (menjadi agen tanpa membeli SJP 4.0).

Kepada rakan yang bertanya, di bawah ini antara perbezaannya:…

1# Member SJP tak perlu sangat promosikan semua panduan dalam sistem. Tumpu atau fokus 1-2 panduan sahaja. Bila prospek mendaftar, sistem secara automatik akan mempromosikan panduan-panduan lain yang berkaitan.

2# Member SJP akan diberikan beberapa Squeeze Page. Pilih mana yang mahu dipromosikan. Nanti sistem SJP secara auto akan follow up dan tolong close sale.

Member SJP tidak perlu pening-pening fikirkan untuk sewa autoresponder dan menulis e-mel follow up. Sistem SJP akan uruskan semua.

3# Ada kelebihan kepada Member SJP untuk cari ‘kaki’ @ tier @ downline sehingga 2 level. 20% komisen akan diberikan bila ‘kaki’ di bawah kita membuat jualan.

Jadi, Member SJP akan mendapat extra pendapatan daripada jualan downline.

4# Agen Affiliate Biasa SJP hanya boleh promosikan link SJP sahaja, tetapi tidak boleh kumpul prospek.

Kalau nak kumpul kena buat sendiri semua tool yang berkaitan – langgan autoresponder, bina squeeze page, create e-mel follow up.

cara buat duit online

Berbaloi join SJP ni. Sistem unik untuk menjana pendapatan pasif melalui affiliate.

Ada 2 pilihan. 1# jadi Member Affiliate. Beli, hadam ilmu yang ada kemudian join affiliate. 2# jadi agen Affiliate Biasa. Hanya join affiliate kemudian promosikan link untuk menjana pendapatan sama seperti kamu promosikan produk affiliate lain.

[+] 1# SAYA MAHU JADI MEMBER AFFILIATE

[+] 2# SAYA MAHU JADI AGEN AFFILIATE BIASA

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge