Belajar “Cara Buat Duit Tepi” Dengan Affiliate Klikjer

Tuan Azian bin Usman, usahawan online sepenuh masa ada menerbitkan video panduan bagaimana buat duit dengan Program Affiliate Klikjer.

Di bawah ialah antara komisen yang beliau dapat dari Program Affiliate Klikjer….

tip buat duit online

Apa itu Klikjer?

Klik untuk tahu apa itu >>> PROGRAM AFFILIATE KLIKJER

Ringkas cerita… dengan klikjer… peluang untuk buat duit onlie lebih mudah, murah dan boleh dilakukan pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja.

1# Jual produk orang lain, jadi tak perlu susah-susah buat produk sendiri.

2# Pemilik produk yang simpan dan uruskan produk. Bukan urusan kita untuk urus dan simpan produk.

3# Kita tak perlu pening nak bagi support pelanggan. Pemilik produk yang layan pelanggan.

4# Buat kerja di rumah je. Jadi tak perlu keluar rumah untuk jumpa orang atau COD barang.

Semua dihujung jari. Buat secara online. Di depan computer. Semua orang boleh buat, tidak kira muda atau yang sudah berumur.

tip kerja di rumah

Jadi Tuan Azian akan tunjukkan kepada kita step by step bagaimana nak buat komisen yang lumayan dengan Program Affiliate Klikjer.

Panduan ini dalam format video. Kita boleh tengok satu-satu macam mana beliau buat…. supaya kita juga boleh terima komisen sama seperti beliau. Insya-Allah.

komisen affiliate

MEMPERKENALKAN… 

panduan affiliate klikjer

PANDUAN RAHSIA AFFILIATE KLIKJER…

Kandungan dalam video ini yang boleh kita manfaatkan untuk menjana komisen lumayan di klikjer:

# Persedian sebelum menjalan kempen affiliate

# Pilih produk apa yang sesuai di promosikan

# Apa alat-alat (tools) yang boleh digunakan

# Apa platform yang berkesan untuk promosikan produk affiliate.

# Strategi yang berkesan untuk menjual

# Cara menghasilkan income yang konsisten setiap bulan

# Dan ada lagi….

Panduan video ini boleh didownload atau terus tonton secara online. Tetapi panduan ini bukan sesuai untuk semua orang!

===

Siapa yang patut memiliki panduan ini?

1) Mereka yang tak nak pening fikir pasal produk sendiri

2) Mereka yang tak nak pening fikir pasal support pelanggan

3)  Mereka yang nak ada income yang hampir autopilot

4)  Mereka yang dah lama tercari-cari cara dan kaedah yang berkesan dengan affiliate

===

Dan siapa yang tak patut dapatkan panduan ini?

1) Mereka yang dah selesa dengan pendapatan sekarang

2) Mereka yang tak minat nak buat extra income

3) Mereka yang dah hebat dalam affiliate marketing

4)  Mereka yang dah buat sekurang-kurangnya 5 angka bersih setiap bulan

===

Jadi kita berada dalam kumpulan yang mana? Mahukah kita lepaskan peluang untuk melabur sedikit duit untuk memiliki dan mempelajari ilmu dalam panduan affiliate klikjer ini?

Kita sudah tidak perlu nak try & error banyak kali bila menggunakan panduan ini. Sebab semua panduan dalam video ini adalah apa yang telah dibuat oleh Tuan Azian selama ini untuk menjana komisen lumayan secara online.

TIP DAPAT KOMISEN LUMAYAN

Berapa harga panduan ini?

Tuan Azian adalah pakar dalam pemasaran online terutama untuk produk-produk digital. Dengan kepakaran hasil pengalaman bertahuan beliau dalam affiliate marketing… beliau boleh meletakkan harga RM250 untuk panduan ini.

Kerana panduan ini baru dilancarkan…  kita boleh dapatkan pada harga RM100 sahaja untuk panduan ini..

Untuk dapatkan percuma memang tidak boleh, kerana ilmu percuma selalunya tidak dihargai.  Tetapi mahal sangat pun tidak boleh jua, lebih lagi dengan musim covid… banyak benda penting nak kena bayar.

Jadi dalam masa sehingga 31 Oktober ini sahaja… Tuan Azian offer dengan harga RM87!

Miliki panduan affiliate klikjer ini sekarang sebelum 31hb Oktober ini. Sebelum harga dinaikkan.

cara beli panduan affiliate

 

 

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge