Daftar Percuma Program Affiliate Dan Buat Duit Dengan Komisen 50 Peratus Dari Harga Produk

Bagi yang masih tak tahu lagi, sebenarnya kita boleh buat ‘duit tepi’ dengan hanya menjadi seorang Affiliate Klikjer. Sebelum tu, kena joinlah Program Affiliate Klikjer.

Program Affiliate? Apa tu?

Kita bantu promotekan produk digital yang Klikjer ada, dan kita berpeluang untuk dapat komisen setiap bulan. Untung juga kan?

Maksudnya kita menjadi agen penjual kepada Klikjer.

tip bisnes online

Klikjer tu apa pula?

Klikjer adalah syarikat penerbitan online. Menerbitkan pelbagai jenis produk digital. Khusus kepada ebook rujukan dan panduan bisnes.

Jadi kita join Program Affiliate Klikjer dan promosikan produk mereka.

Asal ada Internet, dengan smartphone pun dan boleh buat kerja. Ada computer lagi bagus sebab lagi banyak benda boleh buat.

Tidak perlukan sebarang modal. Handphone sudah ada, ramai yang memiliki computer dan rata-rata memiliki satu akses Internet. Rugi kalau semua itu tidak digunakan semaksima mungkin.

Tunggu apa lagi? Daftarlah sekarang.

Oh ya, pendaftaran pun PERCUMA je!

Join sekarang…

Klik di sini: >>> SAYA NAK JOIN PROGRAM AFFILIATE KLIKJER

2 comments

  1. Klikjer antara platform affliate yang mula-mula saya cuba. Saya bukan antara orang yang beruntung dapat jualan serta merta. Saya lambat untuk berjaya dalam promosi link. Tapi, perasaan pertama kali mendapat email pemberitahuan ada komisyen tu, memang ingat sampai sekarang. Lepas daripada itu, satu demi satu masuk, walaupun ada masanya kembali senyap. Pesan saya, konsisten dan jangan putus asa.
    Saiful recently posted..4 Langkah Kilang OEM Membantu Founder Menghasilkan Produk Jenama Sendiri.My Profile

  2. Di waktu pandemik C-19, ramai yang kehilangan punca pendapatan. Ramai yang mengeluh tapi masih tidak mengambil apa-apa tindakan dan cuma menunggu bantuan. Affiliate program antara cara untuk tambah pendapatan tanpa menggangu masa penting kita. Ini bukan income sekelip mata, perlu istiqomah dan bersabar.
    Onexox recently posted..POTENSI PASIF INCOME ONEXOXMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge