Rahsia Membina Empayar Perniagaan Internet

Pada saat ini, cara penggunaan Internet sudah meluas. Internet bukan sekadar medium untuk berhubung dan mencari berita. Internet telah menjadi medium menjalankan perniagaan. Dengan kata lain, Internet telah menjadi tempat mencari sumber pendapatan.

Menjalankan perniagaan dalam talian bukan sekadar untuk mencari pendapatan sampingan, ada yang menjadikannya sebagai sumber pendapatan tetap. Dan ada yang telah pergi jauh daripada itu.

Mereka menjadikan perniagaan Internet sebagai EMPAYAR!

Empayar Perniagaan Internet di luar negara adalah biasa, namun di Malaysia ia kelihatan mustahil. Mungkin ini disebabkan mentaliti kita atau kepercayaan kita. Minda kita menolak kebolehan orang-orang kita dalam perniagaan. Hati kita tidak percaya yang orang kita boleh membina empayar perniagaan Internet seperti orang di barat sana.

Beberapa individu di Malaysia, baik Melayunya seperti Irfan Khairi atau Cinanya seperti Patric Chan atau Indianya seperti Gobala Krisnan telah membuktikan bahawa tidaklah mustahil untuk membinan empayar perniagaan Internet di Malaysia.

Kini Ammar Zahar membuktikan perkara ini melalui buku tulisannya yang baru beredar dalam pasaran dengan judul Empayar Perniagaan Internet. Buku ini diterbitkan oleh syarikatnya sendiri iaitu Jootawan.

KLIK IMEJ GAMBAR untuk mendapatkan Empayar Perniagaan Internet kerana buat masa sekarang, buku ini hanya boleh didapati melalui online.

Mohd Suhaimy, pengasas WangCyber telah memberi komen tentang buku Empayar Perniagaan Internet ini dengan katanya, “Cara paling pantas untuk memiiki pengalaman selama 6 tahun dalam perniagaan internet dalam masa sehari adalah dengan membaca buku ini.”

Di dalam buku ini, anda akan mempelajari;

# Bagaimana membina aset terbesar dalam perniagaan Internet.

# Rahsia membina empayar perniagaan Internet dengan betul.

# Strategi mudah dan pantas untuk mempromosikan laman web cara percuma dan berbayar.

# Bagaimana menghasilkan produk imformasi yang berkualiti dalam masa singkat.

# Rahsia menjual produk fizikal di Internet.

# Ciri-ciri jutawan Internet yang tiada pada orang biasa. Dan banyak lagi maklumat berharga dalam buku ini.

Jadi orang terawal memiliki buku ini. KLIK DI SINI UNTUK MEMILIKI EMPAYAR PERNIAGAAN INTERNET.

Ikhlas dari saya,
ahmad yani bahrom azhar

http://ahmadyani.biz

2 comments

    1. Pengalaman kita adalah sama. Kadang-kadang buku How To yang saya beli, how to dia hanya 20 peratus sahaja. 80 lagi hanya ‘sembang-sembang’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge