Teknik Menulis Content Di Media Sosial Untuk Naikkan Follower Dan Menjual Produk

Tidak tahu nak tulis status?

Tidak pandai nak bina ayat?

Content bagaimana yang sesuai untuk jual produk?

Ha, kalian boleh dapatkan ebook dari Tuan Khairul Hakimin Muhammad ini.

Saya percaya, kalian kenal siapa Tuan Khairul ini.

Beliau terkenal dengan jolokan Bapa Viral Kebangsaan. Aktif menulis dan mengajar cara-cara menulis dengan betul di media social terutama Facebook yang berpotensi viral.

Dapatkan kombo 2 ebook dari Khairul Hakimin Muhammad ini dengan harga menarik.

ebook teknik menulis content facebook

Ebook #1: The Content Game – Khas buat mereka yang ingin bangunkan content di media sosial tak kiralah untuk platform mana pun. Ianya sesuai untuk mereka yang nak bina profile, nak naikkan follower sampai 100,000 orang atau lebih dan senangnya nak buat ayat jualan.

Ebook #2: Bagaimana Saya Membina Bank Content – ialah tatacara membina bank untuk semua penulisan di media sosial kemudian ianya digunakan untuk membuat posting dengan sangat tersusun. Ia menjadikan diri kita lebih terampil dan semua posting kita jadi semakin menarik dan mendapat perhatian.

Harga asal 2 ebook ini ialah RM116, kini harganya hanya RM88 sahaja. Ambil kesempatan ini cepat sebelum ebook ini dijual berasingan.

>> Ya! Saya mahu 2 ebook ini <<

2 ebook ini memberikan idea bagaimana kalian nak bina content untuk naikkan follower sehingga 100,000 dan juga untuk menjual.

Jika kalian kerap dan serius menggunakan media social, elok benar dapatkan ebook ini. Dapatkan follower yang ramai dan buat duit di media social.

Untuk pengetahuan anda, Tuan Khairul Hakimin Muhammad bukan sahaja aktif di media social terutama di Facebook, beliau juga pengembara dan aktivitis masyarakat. Sekarang beliau tumpu bantu masyarakat Syria.

>> Miliki 2 ebook Khairul Hakimin Muhammad melalui link ini <<

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge