Episor Dapat Mengatasi Badan Lemah Letih Dan Cepat Mengantuk

 

Episor adalah supplement kesihatan semulajadi yang bagus untuk mengatasi badan yang lemah dan cepat letih yang membuatkan kita masih mengantuk walau selepas tidur panjang.

Fungsi badan setiap orang akan menurun atau merosot bila usia semakin meningkat. Itu normal. Fitrah hidup. Apa yang malang adalah, bila kesihatan tidak dijaga, fungsi badan menurun dan merosot dengan cepat. Lebih malang bila hilang fungsi terus.

Ada banyak sebab kenapa badan boleh menjadi lemah sekaligus menyebabkan kita kita cepat letih.

Antaranya: kerana kurang tidur, tidak makan dengan betul terutama tidak ambil sarapan pagi, emosi yang tidak stabil dan sering berubah-ubah, terlalu banyak mengambil kafien, badan kurang air dan keadaan kesihatan yang di luar keupayaan kita seperti kekurangan darah merah dalam badan.

Ada 3 cara untuk atasi masalah badan lemah dan cepat letih:

1# Jaga pemakanan. Ikuti carta piramid makanan yang disyorkan. Sarapan seperti raja. Makan tengahari seperti pekerja dan makan malam seperti hamba sahaya.

2# Amalkan senaman. Tidak perlu senaman berat-berat seperti pergi ke gim. Buat yang ringan-ringan sudah memadai. Yang penting konsisten setiap hari seperti banyak berjalan kaki.

3# Ambil makanan tambahan atau makanan kesihatan seperti #EPISOR.

Kata orang, tidak perlu amalkan multivitamin, makanan tambahan atau makanan kesihatan asalkan cukup jaga makan dan minum.

Itu betul. Akan tetapi dalam dunia hari ini yang manusia sibuk ‘mengejar’ sesuatu, siapakah yang dapat menjaga makan dan minumnya dengan betul dan sempurna.

Tuan doktor sendiri yang menasihatkan kita tentang kesihatan pun, tidak dapat menjaga makan dan minumnya dengan sempurna.

Jadi pengambilan EPISOR dan tambahan multivitamin amat perlu untuk penjagaan kesihatan. Tambahan kepada makan dan minum yang sememangnya tidak boleh kita tinggalkan.

Episor istimewa kerana boleh diambil oleh lelaki dan wanita. Oleh kerana ia merujuk kepada lelaki dan wanita, orang sering kaitkan dengan produk hubungan suami isteri.

Kegunaan Episor adalah untuk menguatkan badan. Sudah tentulah bila badan kuat, hubungan suami isteri akan menjadi bertenaga.

Kerana fungsinya menguatkan badan, mereka yang seusia 18 tahun sudah boleh amalkan Episor.

Kandungan utama Episor adalah 2 tumbuhan herba penguat badan yang amat terkenal di kalangan masyarakat China iaitu Epimedium Sagittatum dan Fructus Psoralea Corylifolia.

(#Sila buat carian di Google tentang tumbuhan ini).

Produk ini dihasilkan melalui proses R&D. Dikilangkan di Malaysia dengan status pengilangan GMP dan berdaftar dengan KKM (MAL20014144T)

episor membantu merawat sakit lutut dan tulang belakang

Pengguna yang telah amalkan EPISOR bersetuju mereka dapat kembali tenaga yang diimpikan.

Dapatkan Episor dan ia sesuai untuk mereka yang:

1# Bekerja tidak mengira waktu.

2# Bekerja berat seperti bertukang, berkebun dan sebagainya.

3# Mereka yang sering berjaga malam seperti pengawal keselamatan.

4# Mereka yang memandu kenderaan berat mengikut trip.

5# Dan untuk lelaki dan wanita yang asyik berkata, “Kenapa aku ni letih sangat?”

Untuk pastikan anda dapat produk yang ORIGINAL dengan MEDITAG HOLOGRAM, pastikan anda membeli dari link ini:

[+] KLIK DI SINI UNTUK MENDAPATKAN EPISOR

Share

11 comments

    1. Tun Mahathir amalkan tidur sekejap sebelum zohor. Beliau tidur menyandar di kerusi je. Katanya 10 ke 15 minit je. Ini salah satu rahsia beliau kekal sihat. Dalam Islam pun, tidur sekejap sebelum Zohor adalah sunnah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge