Ini Cara Best Menambah Pendapatan Hingga 4 Angka Seminggu Walau Secara Part Time Dengan Berniaga Di Shopee

Salam hormat kepada pengunjung blog ini terutama yang sedang berusaha menambah pendapatan. Saya mahu cadangkan cara best yang boleh dibuat untuk menambah pendapatan setiap bulan.

Saya cadangkan kalian untuk mulakan bisnes di Shopee hari ini juga!

Kenapa?

Bisnes online di Shopee sangat mudah tapi tidak ramai tahu:

>> Tidak perlu pusing-pusing kepala fikir marketing. Tapi kalau berinisiatif buat marketing di facebook, IG dan sebagainya, impak jualannya akan lebih.

>> Tidak ada orang nak tanya itu ini. Jadi tak perlu sibuk balas whatsapp atau cek email.

>> Biarkan sahaja selepas listkan barang. Boleh buat kerja-kerja lain.

>> Cuma proses bila barang terjual. Bungkus barang dan pos.

>> Kalau tak mahu bungkus dan pos barang, buat dropship. Biar pembekal yang bungkus dan pos barang. Kalian ambil komisen je.

Memang syok berniaga di Shopee kalau tahu bagaimana caranya. Tidak susah untuk belajar cara berniaga di Shopee… sebab ada panduan khas yang mengajar bagaimana berniaga di Shopee.

Ini panduannya: EBOOK PANDUAN BISNES SHOPEE

rujukan berniaga di shopee

Melalui panduan ini kalian akan tahu bagaimana berniaga di Shopee tanpa berhenti dari kerja tetap sekarang ini. Jangan risau. Bisnes di Shopee ni boleh buat secara part time je!

Ini aliran kerja bagi yang bekerja tetap tapi nak cuba berniaga di Shopee. Boleh buat kerja ni waktu malam selepas Isyak atau sebelum tidur.

1 – List produk di Shopee

2 – Tunggu order masuk

3 – Ya! Tahniah ada pelanggan order produk

4 – Proses order. Buat tempahan produk dan bayaran kepada pembekal

5 – Pembekal akan uruskan pembungkusan dan pengeposan

6 – Pelanggan terima produk. Anda terima bayaran.

Tolak kos produk dari bayaran itu. Selebihnya adalah keuntungan anda. Ya, memang sedikit tapi itu hanya satu produk. Bagaimana kalau kalian list beberapa produk. Berapa untung yang kalian dapat sedangkan hanya 6 step itu sahaja kerja kalian.

Mungkin ada yang tidak percaya bisnes di Shopee ini boleh menjana kewangan yang lumayan walau dijalankan secara part time sahaja.

Buktinya… lihat hasil jualan penulis ebook Panduan Bisnes Shopee. Dalam masa 10 hari sahaja cecah RM34,711.67 (1-11-2018 hingga 10-11-2018)

Shopee memang boleh jadi lubuk bagi yang selalu ada masalah tidak cukup duit. Setiap hujung bulan, poket menjadi kempis. Kalau tidak berhemat, tengah bulan sudah sesak. Shopee adalah satu lubuk yang boleh menjadikan poket sentiasa tebal!

Antara kandungan menarik dalam ebok ini yang dapat membantu anda:

# > Cara mendaftar di Shopee. Boleh daftar menggunakan apps di talefon atau computer. Kemudian cara set kedai!

# > Cara listkan produk. Masukkan produk ke dalam kedai melalui gambar-gambar menarik dan tulis keterangan terbaik.

# > Cara uruskan order. Bila ada orang membeli, kenalah uruskan pembelian (order) tu. Macam mana nak bungkus produk. Apa borang yang perlu diisi. Apa nak buat kalau stok habis? Dan sebagainya berkaitan order akan diterangkan.

# > Cara selesaikan barang rosak. Kadang-kadang barang tidak sampai. Dalam banyak-banyak barang pasti ada 1-2 yang rosak atau gagal dihantar. Jadi kena tahu cara hadapi pelanggan yang marah agar mereka tidak memberi rating yang buruk.

# > Cara promosi. Ada cara percuma ada yang berbayar. Menggunakan tools di Shopee sendiri supaya ramai yang nampak apa produk yang kita jual. Anda juga akan diberitahu cara / teknik untuk mendapatkan pengikut (follower) yang ramai dalam masa singkat.

Ada tambahan lagi bila kalian memiliki ebook Panduan Bisnes Shopee ini:

[+] Tiada produk untuk dijual?

Jangan risau. Ini memang masalah ramai orang yang mahu berjinak dengan bisnes online. Akan dikongsikan 5 pihak yang boleh kalian dapatkan bekalan produk. Pilih mana yang berkenan. Kalau anda sudah ada produk, lebih bagus.

[+] Tiada modal beli produk & simpan stok?

Kalian boleh buat dropship! Ada pembekal dengan lebih 100k++ produk untuk anda pilih. Kalian hanya upload gambar dan keterangan di kedai Shopee.

Ia lebih mudah kerana, kalian hanya perlu sambungkan link antara kedai Shopee kalian dengan web pembekal tersebut. Bila ada pembelian baru kalian bayar harga produk kepada pembekal dan pembekal yang uruskan semuanya. Kalian cuma ambil untung sahaja. Bestkan?

[+] Masih tak faham cara bisnes Shopee?

Klik sini untuk maklumat lanjut: PANDUN BISNES SHOPEE

Panduan ini mengajar kalian step by step untuk bermula berniaga di Shopee. Memang panduan ini untuk mereka yang zero pengetahuan.

[+] Kalau ada 1-2 perkara tak faham, nak tanya siapa?

Group Support disediakan. Boleh bertanya soalan dan belajar tip-tip yang dikongsikan sendiri oleh penulis panduan ini dan ahli group yang lain.

[+] Betul ke panduan ni betul-betul berkesan?

Kita lihat apa kata mereka yang sudah memiliki ebook panduan bisnes Shopee ini:

EBOOK INI MUNGKIN AKAN DITAMATKAN JUALANNYA ATAU MUNGKIN AKAN DINAIKKAN HARGANYA. BERTINDAK SEBELUM TERLAMBAT.

Klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut:

panduan bisnes di shopee

p/s: Yang dah rasa dia advance dah dalam Shopee ni, tak perlu la nak dapatkan ebook ni ya. Bagi peluang kepada rakan2 yang lain untuk merasa income 5 angka bisnes di shopee.

Share

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge